Over deSter

deSter, een merk van gategroup, is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve voedsel verpakkings- en presentatieconcepten voor de luchtvaart, foodservice en voedselverwerkende industrie. Het bedrijf heeft productie-eenheden in Hoogstraten (BE) en Prachinburi (TH), en verkoopkantoren in Amsterdam (NL), Atlanta (VS), Dubai (UAE), Bangkok (TH), Shanghai (CN) en Hong Kong (CN).

Meer informatie via www.dester.com

Werken bij deSter

Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een innovatief en internationaal actief bedrijf uit de kempen?

deSter is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve voedsel verpakkings- en presentatieconcepten voor de luchtvaart,  foodservice en voedselverwerkende industrie.

Ons team van onder meer productontwikkelaars, ingenieurs, designers en sales medewerkers, combineert diepgaande kennis met een passie voor trends en technologische innovatie. Samen met onze klanten vormen we creatieve ideeën om tot geïnspireerde ontwerpen die we zelf produceren en nadien wereldwijd verdelen.

Om onze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn we voor onze hoofdvestiging in Hoogstraten voortdurend op zoek naar de juiste mensen. Bekijk snel onze openstaande vacatures!

Enkele van onze klanten