• Functie :

    Supervisor Catering & PBC

  • Standplaats :

    Hoogstraten (BE)

  • Uren per week :

    Voltijds

  • Opleiding :

    Technische studies (Bachelor of gelijkaardig door ervaring)

Doel van de functie

In deze rol ben je vanuit een dagdienst functie verantwoordelijk voor de aansturing van twee gebieden binnen de productieafdeling; Catering en PBC (Pressed Board Cutlery). In catering worden bestek, condiments en overige toebehoren verpakt, voornamelijk voor de Travel- en Foodmarkt. Het gebied bestaat uit zeven productielijnen (20 FTE verdeeld over drie ploegen). In PBC worden papieren bestekken geproduceerd op verschillende volledig geautomatiseerde productielijnen, door deSter ontwikkeld afgelopen jaren.

In deze functie rapporteer je direct aan de Productiemanager.

De positiehouder is verantwoordelijk om de gebieden Catering en PBC op de meest economische en efficiënte manier te organiseren. Dit houdt in:

  • De leiding nemen over de (technisch) operatoren (3-ploegen en weekendploegen) en planning
  • Nauwe samenwerking met de onderhoudstechniekers en omstellers van de gebieden
  • De vaardigheden van de werknemers verder ontwikkelen
  • Samenwerking met de afdeling “engineering” en “onderhoud” om dagdagelijkse problemen op te lossen
  • De dagdagelijkse leiding nemen over beide gebieden door het gebruik van KPI’s
    • Deze KPI’s zelf (door)ontwikkelen en input geven voor een effectieve en praktische meting van de resultaten
  • Verliezen binnen productie identificeren en wegwerken.
  • Projecten leiden met het oog op voortdurende ontwikkeling in samenwerking met de medewerkers van engineering en onderhoud.

Verantwoordelijkheden

  1. Leiderschap
  • Leidinggeven aan de medewerkers van de afdeling Catering
  • De vaardigheden van de catering werknemers verder ontwikkelen
  • De medewerkers motiveren, evalueren en ‘empoweren’. “Lean” technieken gebruiken om de betrokkenheid van de medewerkers te verhogen. Het team leiden door zelf het goede voorbeeld te zijn
  • Verantwoordelijk voor grotere ontwikkelingsprojecten binnen de afdeling catering.
  • Efficiënt inzetten van personeel en materialen
  • De teams leiden door gebruik te maken van “KPI’s” en deze data gebruiken voor rapportering van prestaties naar het management
  1. Werkplanning en voorbereiding
  • Nauwe samenwerking met de planning en product management
  • In samenwerking met de planner de optimale bezetting gerelateerd aan productie order en machine output bepalen
  1. “Business development and Research &Development”
  • Voorbereiding van nieuwe stalen voor klanten
  • Testen en “manufacturing sign-off” van nieuwe grondstoffen
  • Projecten leiden m.b.t. kostenbesparing
  1. Voedselveiligheid
  • Lid van het BRC team en draagt actief bij tot nieuwe ontwikkelingen
  • Neemt deel aan interne audits
  • Volgt BRC gerelateerde acties binnen de afdeling catering verder op en stemt dit, indien nodig, af met de afdeling “ engineering” en/of onderhoud
  1. “Engineering” en Onderhoud
  • Analyse van productieresultaten, gebaseerd op KPI’s.
  • Anlyseren en oplossen van kwaliteitsproblemen in samenwerking met de afdelingen kwaliteit, onderhoud en “engineering”.
  • Oplossen van machine/automatiseringsproblemen in samenwerking met de afdeling onderhoud en “engineering”.
  • Indien nodig preventief en correctief machine onderhoud organiseren in samenspraak met de afdeling onderhoud.
  • Leiden van projecten gericht op voortdurende ontwikkeling en kostenbesparingen (in samenwerking met “engineering” en onderhoud)
  1. Kwaliteit en SHE
  • Productkwaliteit verzekering in nauwe samenwerking met de afdeling kwaliteit.
  • Door voortdurende ontwikkeling de algemene kwaliteitsgarantie verbeteren.
  • De “5S”- benadering ondersteunen en/of leiden met het oog op een propere en gestructureerde werkomgeving.
  • In nauwe samenwerking met de HSE Manager/kwaliteitsdienst de veiligheid en gezondheid van het personeel garanderen
  1. Opvolging
  • Procedures en werkinstructies opstellen en opvolgen
  1. Rapportering
  • Rapportering van productieresultaten en KPI’s
  1. Organigram
  • Een duidelijke teamstructuur uitbouwen
  • Bijdragen om te groeien naar een werkomgeving met “empowered’ en deskundige werknemers
  1. Administratie
  • Nauwe samenwerking met HRD voor personeelsgerelateerde zaken

Kwalificaties

Opleiding:

  • Technische studies (Bachelor of gelijkaardig door ervaring)

 Werkervaring:

  • Ervaring in leidinggeven

Talen / Communicatievaardigheden:

  • Nederlands vloeiend gesproken en geschreven

Technical Skills: (Certification, Licenses and Registration)

  • Kennis van de productieprocessen
  • Affiniteit met technologie en productieprocessen.

    Solliciteer op deze functie

    **Enkel Word of PDF documenten kleiner dan 1MB.